Barracuda introduceert Cloud Security Guardian

Barracuda introduceert Cloud Security Guardian

22-05-2019 | door: Witold Kepinski

Barracuda introduceert Cloud Security Guardian

Barracuda introduceert Cloud Security Guardian. Dit  is een agentloze SaaS-service waarmee organisaties veilig kunnen blijven terwijl ze applicaties bouwen en workloads verplaatsen naar de public cloud. De dienst is nu wereldwijd beschikbaar.

Barracuda Cloud Security Guardian biedt end-to-end zichtbaarheid van de beveiligingspositie in public cloud implementaties van bedrijven door te zorgen voor continue naleving en geautomatiseerde oplossing van beveiligingsmaatregelen, zodat de IT-beheerder risicohouding beter kan begrijpen en verminderen.

Compliance

Barracuda Cloud Security Guardian waakt over de beveiliging en compliance van een organisatie, zodat developers zich kunnen concentreren op datgene waar zij het best in zijn - het ontwikkelen van bedrijfstoepassingen.

Barracuda Cloud Security Guardian biedt visualisatie van cloudactiva en hun onderlinge relaties vanuit netwerk-, applicatie- en toegangsperspectieven, zodat de gebruikers moeiteloos waardevolle inzichten krijgt. Lees meer detail op de site van Barracuda. 

Forrester

Barracuda is tot ‘Leader’ bestempeld in de het nieuwe ‘Forrester Wave: Enterprise Email Security, Q2 2019’ rapport. Barracuda behaalde de hoogst mogelijke score op het gebied van cloud-integratie, uitrolmogelijkheden, incident response en evaluatiecriteria rond support en klantsuccessen. Het bedrijf werd met name genoemd voor het bieden van ‘een innovatieve, op AI-gebaseerde oplossing – Sentinel – die beschermt tegen phishingaanvallen en aanvallen gericht op zakelijke e-mailgebruikers (Business Email Compromise; BEC)’. Begin dit jaar is Forensics and Incident Response aan deze oplossing toegevoegd, dat dit soort aanvallen het onderzoek, de respons en tegenmaatregelen automatiseert.

Bekijk de video: Barracuda op weg naar een miljard partner omzet.

Lees: Barracuda evalueert van e-mail tot complete datalandschap security

Terug naar nieuws overzicht