Witold Kepinski - 23 mei 2019

Siemplify ontvangt 30 miljoen dollar kapitaalinjectie

Siemplify ontvangt 30 miljoen dollar kapitaalinjectie image

Siemplify, leverancier van security orkestratie, automatisering en respons (SOAR), heeft aangekondigd dat het 30 miljoen dollar aan kapitaalinjectie heeft ontvangen onder leiding van Georgian Partners.

Siemplify zal deze nieuwe fondsen gebruiken om de wereldwijde go-to-market-strategie aanzienlijk uit te breiden en haar platform voor beveiligingsactiviteiten verder te verbeteren.

De bestaande investeerders van Siemplify - 83North, G20 Ventures en Jump Capital - namen ook deel aan de ronde. De serie C-investering brengt de totale financiering van Siemplify op 58 miljoen dollar.

"Ons platform voor beveiligingsactiviteiten verlicht de meest urgente pijnpunten waarmee teams voor beveiligingsteams worden geconfronteerd", aldus Amos Stern, CEO en mede-oprichter van Siemplify. "Deze aanzienlijke investering en expertise van Georgian Partners zullen ons toelaten onze wereldwijde aanwezigheid uit te breiden en verdere innovatie aan te moedigen om beveiligingsoperaties slimmer, efficiënter en meer samen te werken. En terwijl we onze reis voortzetten, maakt niets ons meer dankbaar dan samen te werken en uitdagingen op te lossen voor de mensen aan wie we ons succes te danken hebben: onze klanten en partners."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!