Devoteam Nederland zet in op groei en versterkt management

23-05-2019 | door: Witold Kepinski

Devoteam Nederland zet in op groei en versterkt management

Devoteam Nederland versterkt zich met de komst van Martijn van Veen (foto) als Chief Operating Officer en Patricia Sjauw als Vice President Digital Supply Chain Management en Data & Analytics.

"Met de benoeming van Martijn versterken we onze sales en delivery teams. Mede door zijn (inter)nationale ervaring bij zowel grote als kleinere organisaties verwachten wij dat Martijn een grote bijdrage kan leveren aan onze verdere groei in Nederland", aldus Bert Schaap, Senior Vice President van Devoteam Group en CEO van Devoteam Nederland. 

Voor zijn stap naar Devoteam heeft Martijn van Veen gefunctioneerd in verschillende management- en directieposities bij BPSolutions en IBM.

 "Met de aanstelling van Patricia Sjauw hebben we een zeer ervaren expert op het gebied van supply chain management en data analytics in huis gehaald. Door deze aanwinst kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter voorzien van advies en support met betrekking tot de nieuwste technologieën, waarmee zij hun supply chains nog verder kunnen optimaliseren. Supply chain digitalisering is nog maar net begonnen en een door veel organisaties onderschat onderwerp”, aldus Bert Schaap. 

Met deze aanstelling wil Devoteam haar focus op geavanceerde technologieën verscherpen door het digitaliseringsproces van supply chains te versnellen, met als doel het verminderen van de impact op de ecologische footprint. Patricia Sjauw was voorheen actief als VP Global Supply Chain Management bij Liberty Global en heeft meer dan 20 jaar ervaring in Supply Chain Management. 

De ambitie van Devoteam Nederland blijkt ook uit ?de recent aangekondigde overname van het Utrechtse g-company?, één van de belangrijkste Google Cloud partners in Noord-Europa.

Terug naar nieuws overzicht
Software