The Future of Business Technology Leaders of Innovation special is uit

23-05-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

The Future of Business Technology Leaders of Innovation special is uit

Het magazine The Future of Business Technology ‘Leaders of Innovation’ is verschenen. Bekijk HIER de online uitgave.  Leaders of Innovation, het afsluitende evenement van The Future of Business Technology in het Omniversum in Den Haag op donderdag 23 mei, is volledig uitverkocht. De bezoekers zullen een programma voorgeschoteld krijgen waarin innovatie tastbaar wordt gemaakt: van spectaculaire technologie in de Formule 1 tot de culinaire creaties van topkok Pierre Wind. Binnenkort volgt hiervan een video verslag. 

Gartner

Tijdens het programma spreekt Gartner analist Erik van Ommeren over trends in innovatie. Tevens spreken toonaangevende innovatiemanagers over hun visie op innovatie. Aimee van Wynsberghe spreekt over de ethische aspecten van innovatie in Robotics en artificial intelligence.

Formule 1

Tevens spreekt ex Formule 1 coureur en analist Robert Doornbos. Hij belicht de spectaculaire innovaties in de Formule 1.

Innovatie in praktijk

In de speciale editie die nu online te lezen is, staan interviews met leiders in innovatie die laten zien wat innovatie in praktijk betekent. Arnoud Klerkx, Chief Digital Officer bij Kramp Goep, vertelt over innovatie door vergaande robotisering en de inzet van datascientists. Innovatie is voor de ANWB een concreet begrip met praktische implicaties. Bij ANWB is innovatie een concreet begrip met praktische implicaties, leggen Teun van der Vorm, CIO bij ANWB en Gregor Abbas, manager van het CIO Office, uit. En Max Kranendijk van Vodafone vertelt hoe hij met zijn innovatieteam uitdaagt, en laat zien dat het anders kan.

Innovation Leader

De mens is dus zowel katalysator als beperkende factor bij innovatie. Dat vraagt om een strategie waarin de mens centraal staat om innovatie te laten slagen. Die innovatieleider staat daarom in de schijnwerpers bij The Future of Business Technology. Leader of Innovation.

Lees het magazine op deze link

Lees alles over het Future of Business Technology project hier.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware