Giant ICT behaalt HPE Gold Partner status

24-05-2019 | door: Witold Kepinski

Giant ICT behaalt HPE Gold Partner status

Recentelijk heeft ICT infrastructuur en managed services kennispartij Giant ICT uit Heerhugowaard de Gold Partner status bij HPE behaald. Een prachtige prestatie welke de krachtige groei die Giant ICT doormaakt onderstreept en daarnaast de technische know-how rondom het HPE hybrid IT portfolio bevestigd. Denk daarbij aan servers, storage, back-up, hyperconverged systemen, predictive analytics tooling enzovoorts.

Directeur John Vlaar (foto, LinkedIn) vertelt: “het behalen van de Gold Partner-status is het gevolg van de diepgaande kennis en expertise op het vlak van HPE oplossingen zoals Nimble, 3PAR, SimpliVity, Synergy en InfoSight, om een paar voorbeelden te noemen. De specialisten van Giant ICT zijn op het allerhoogste niveau gecertificeerd. Zowel op het HPE-portfolio als op het Aruba Networks vlak hebben wij meerdere Master ASE gecertificeerde collega’s in dienst. Daar profiteren onze opdrachtgevers dagelijks van”.

Giant ICT, dat recentelijk een nieuw onderkomen betrok aan de J. Duikerweg in Heerhugowaard, weet als geen ander met welke uitdagingen organisaties vandaag de dag worstelen. Digitale transformatie, hybrid IT, multi-cloud, IoT, datamanagement en IT security. Het zijn zomaar wat voorbeelden van veelgehoorde kreten. John Vlaar vervolgd: “in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers zoeken we naar de juiste oplossingen die aansluiting vind bij de primaire doelstellingen van de organisatie in kwestie. Juist met die combinatie van technische know-how en het begrijpen van de business uitdagingen bij organisaties, maakt Giant ICT het verschil bij opdrachtgevers. Hier creëren we gezamenlijk met de opdrachtgever toegevoegde waarde. De technologie en oplossingen van HPE vormen weer de bouwstenen onder de oplossingen voor de organisaties bij wie Giant ICT actief is. Bij het horen van de naam HPE weten opdrachtgevers dat ze kunnen rekenen op bewezen technologie en dat geeft rust. Doordat wij alles van de HPE oplossingen weten, bieden we gezamenlijk meerwaarde richting de markt”.

“De samenwerking met HPE gaat heel ver terug en is altijd bijzonder prettig geweest. Eigenlijk al vanaf het ontstaan van Giant ICT is HPE – toen nog HP – de belangrijkste technologiepartner. Het maken van keuzes en het hebben van een duidelijke focus zorgt niet alleen voor duidelijkheid binnen de eigen organisatie, maar ook bij onze (potentiële) opdrachtgevers. Wij zijn ervan overtuigd dat we met HPE als IT infrastructuur technologiepartner goed kunnen blijven inspelen op de vraag vanuit de markt. Vandaag en morgen, aldus Vlaar”.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware