Futura stelt Virgil Grauwde aan als nieuwe Finance Manager

24-05-2019 | door: Witold Kepinski

Futura stelt Virgil Grauwde aan als nieuwe Finance Manager

ICT distributeur Futura stelt Virgil Grauwde aan als nieuwe Finance Manager. Virgil zal zich voornamelijk bezighouden met de financiële zaken en houdt toezicht op de inkomsten & uitgaven. Daarnaast zal hij zich bezighouden met het opzetten van business intelligence en het rapporteren aan ons team.

Virgil is woonachtig in Arnhem. In 2017 is hij op Prinsjesdag getrouwd met “Kim”, waar hij inmiddels nu 5 jaar mee samen is en ze hebben een dochter “Yunah” van 18 maanden oud. Hij houdt er een erg actief leven op na, want sporten is zijn lust en zijn leven. Basketballen, zwemmen en fitness zijn de sporten die hij liefst beoefend om in conditie te blijven. Daarnaast heeft hij een passie voor Salsa dansen en kun je hem één of twee keer per maand terugvinden op de dansvloer.

Virgil heeft bedrijfseconomie gestudeerd (HEAO) met als afstudeerrichting “Finance & Control”. Hij heeft ruim 11 jaar in de industriesector gewerkt en was toe aan een nieuwe uitdaging. De snelheid van de technologische ontwikkelingen binnen de ICT-branche spreken hem erg aan. Daarom was de keuze voor Futura snel gemaakt. In zijn functie probeert hij de aansturing tot groei en garanties met betrekking tot inkomende en uitgaande geldstromen te garanderen. Een mooi streven om het team van Futura te kunnen versterken.

Met zijn enthousiaste en energieke karakter is hij ervan overtuigd, dat hij een goede werkrelatie kan opbouwen met onze partners. Hij ziet uit naar een goede samenwerking.

Terug naar nieuws overzicht