Bitdefender lanceert IntelliTriage

25-05-2019 | door: Redactie

Bitdefender lanceert IntelliTriage

Bitdefender lanceert IntelliTriage, een oplossing voor netwerkmonitoring en analyse van netwerkverkeer voor bedrijven. IntelliTriage gebruikt Network Traffic Security Analytics (NTSA) om verdachte netwerkactiviteiten te detecteren.

De oplossing verbetert niet alleen het inzicht in het netwerk, maar ook de respons op beveiligingsincidenten. IntelliTriage biedt geautomatiseerde triage-waarschuwingen en is met name geschikt voor Managed Security Solution Providers (MSSP's), Managed Service Providers (MSP's) en middelgrote bedrijven die te maken hebben met geavanceerde aanvallen (APT's), kwetsbare IoT-apparaten, bedreigingen van binnenuit en compliance-problemen.

Met de overname van RedSocks in 2018 en de integratie van de technologie in Bitdefender GravityZone, biedt de cybersecurity-specialist nu Network Traffic Security Analytics (NTSA) aan als IntelliTriage. De oplossing bevat machine learning algoritmes die automatisch het gedrag van apparaten (endpoints) in het gehele netwerk kunnen monitoren en analyseren - inclusief versleuteld netwerkverkeer in alle infrastructuren. De analyse is gebaseerd op bevindingen van een half miljard systemen wereldwijd.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security