Redactie - 25 mei 2019

Bitdefender lanceert IntelliTriage

Bitdefender lanceert IntelliTriage image

Bitdefender lanceert IntelliTriage, een oplossing voor netwerkmonitoring en analyse van netwerkverkeer voor bedrijven. IntelliTriage gebruikt Network Traffic Security Analytics (NTSA) om verdachte netwerkactiviteiten te detecteren.

De oplossing verbetert niet alleen het inzicht in het netwerk, maar ook de respons op beveiligingsincidenten. IntelliTriage biedt geautomatiseerde triage-waarschuwingen en is met name geschikt voor Managed Security Solution Providers (MSSP's), Managed Service Providers (MSP's) en middelgrote bedrijven die te maken hebben met geavanceerde aanvallen (APT's), kwetsbare IoT-apparaten, bedreigingen van binnenuit en compliance-problemen.

Met de overname van RedSocks in 2018 en de integratie van de technologie in Bitdefender GravityZone, biedt de cybersecurity-specialist nu Network Traffic Security Analytics (NTSA) aan als IntelliTriage. De oplossing bevat machine learning algoritmes die automatisch het gedrag van apparaten (endpoints) in het gehele netwerk kunnen monitoren en analyseren - inclusief versleuteld netwerkverkeer in alle infrastructuren. De analyse is gebaseerd op bevindingen van een half miljard systemen wereldwijd.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!