Witold Kepinski - 25 mei 2019

Nieuwe SUSE Enterprise Storage ondersteunt cloud workloads

Nieuwe SUSE Enterprise Storage ondersteunt cloud workloads image

SUSE introduceert SUSE Enterprise Storage 6, de nieuwste versie van zijn softwaregedefinieerde opslagoplossing, mogelijk gemaakt door Ceph-technologie. De nieuwe SUSE Enterprise Storage stelt IT-organisaties in staat volgens de leverancier zich naadloos aan te passen aan veranderende bedrijfsbehoeften terwijl IT- operationele kosten worden verminderd met nieuwe functies gericht op ondersteuning van containers en cloud workloads, verbeterde integratie met public cloud en verbeterde gegevensbeschermingsmogelijkheden.

Op basis van de Ceph Nautilus release stelt SUSE Enterprise Storage 6 klanten in staat zich aan te passen aan veranderende bedrijfsbehoeften door:

Innovatie versnellen omdat het storage silo's verder verwijdert, klanten gemakkelijker toegang geeft tot verschillende soorten gegevens en hen in staat stelt snel informatie uit gegevens te extraheren met behulp van geavanceerde zoek- en analysehulpmiddelen.

De beschikbaarheid van applicaties maximaliseren met snellere en meer gedetailleerde back-ups die nu goedkope public cloud-bronnen kunnen gebruiken voor verbeterde gegevensbescherming.

Snel inspelen op veranderende bedrijfsbehoeften met de mogelijkheid om openbare cloudbronnen snel en eenvoudig te gebruiken als onderdeel van hun opslaginfrastructuur.

Het helpt klanten volgens SUSE ook om de operationele IT-kosten te verlagen door:

Optimaliseren van gegevensplaatsing met de mogelijkheid om automatisch en efficiënt gegevens te verplaatsen tussen alle opslaglagen op basis van beleid, zodat toegang tot kritieke gegevens wordt gewaarborgd wanneer klanten het nodig hebben.

De IT-efficiëntie verbeteren met een enkele, schaalbare opslagoplossing die voldoet aan alle opslagvereisten voor container-gebonden en cloud-enabled workloads, ongeacht waar ze wonen.

Beschikbaarheid

SUSE Enterprise Storage 6 zal in juni algemeen verkrijgbaar zijn. Bezoek www.suse.com/storage voor meer informatie over SUSE Enterprise Storage

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!