Brian Verburg leidt Ingram Micro Cyber Security Centre of Excellence in Europa

25-05-2019 | door: Witold Kepinski

Brian Verburg leidt Ingram Micro Cyber Security Centre of Excellence in Europa

Ingram Micro heeft Brian Verburg aangesteld als Manager van zijn European Cyber Security Centre of Excellence. Brian leidt het Centre of Excellence (COE) dat onlangs in Nederland werd gelanceerd en dat ondersteuning biedt in heel Europa, waaronder Duitsland, het VK, Frankrijk, Spanje, Scandinavië, Nederland, Italië, België, Oostenrijk en Zwitserland.

Brian Verburg brengt 25 jaar ervaring in de IT en beveiliging in zijn nieuwe functie bij Ingram Micro. Eerder leidde hij een groot team van veiligheidsadviseurs in de EMEA-regio om post-sales en implementatiediensten te leveren en om de algehele Managed Security Services (MSS) en Security Services Advisory (SSA) voor een wereldwijde organisatie te ondersteunen. Brian is een gecertificeerde RHCE en CISSP en werkt aan het verkrijgen van CISM en CISA. Brian werkte aan de ontvlechting van Nationale Nederlanden en ING, waar hij een nieuwe operationele beveiligingsafdeling (OSS) bouwde vanuit een greenfield-situatie binnen ING.

Dr. Ali Baghdadi, Ingram Micro SVP & Chief Executive META Region & EMEA Cyber Security, zegt: "Onze toewijding om een wereldleider te worden op het gebied van cyberbeveiligingsoplossingen en -diensten doet nog een stap vooruit door iemand te hebben met Brian's expertise. Brian's technische kennis en zijn pragmatische en innovatieve aanpak hebben hem in staat gesteld om sterke relaties te ontwikkelen tussen IT-technologie, bedrijfsprocessen en beheer op C-niveau. We hebben ambitieuze plannen voor de cybersecurity-sector en zullen dit segment blijven evolueren en veranderen."

Ingram Micro heeft aanzienlijk geïnvesteerd in zijn cyberbeveiligingsoplossingen en -servicemogelijkheden (en zal dit blijven doen), inclusief het bouwen van verschillende COE's om expertise en ondersteuning over de hele wereld te bieden. Er zijn drie COE's ingesteld voor de EMEA-regio: Dubai, Belgrado en Nederland met de expertise van toegewijde beveiligingsspecialisten.

Naast deze COE's heeft Ingram Micro COE's in de VS, Mexico (voor LATAM) en Singapore, ondersteund door vier SOC's (Security Operating Centres) wereldwijd.

Terug naar nieuws overzicht