Witold Kepinski - 27 mei 2019

Salesforce implementatie partner Intigris breidt team uit

Het Amsterdamse softwarebedrijf Intigris breidt uit met twee Salesforce consultants. Op 23 april 2019 is Sander Schenk (28) in dienst getreden als Salesforce consultant. Joost ter Heide (32) versterkt sinds 1 mei 2019 het team als Salesforce Consultant. Beiden worden verantwoordelijk voor de implementatie en configuratie van verschillende oplossingen bij opdrachtgevers. Dit meldt Hans Nieuwenhuis, oprichter en directeur van Intigris.

Schenk zal als Salesforce consultant bij Intigris invulling geven aan specifieke projecten en het ontwikkelen van Salesforce oplossingen. Schenk was sinds 2016 verantwoordelijk voor Sales Development bij THEMIEK Marketing en Communicatie in Houten. Door zijn technische kennis en sales en marketing ervaring kan hij goed schakelen tussen de dagelijkse bedrijfsvoering en IT. Zijn kennis over het Salesforce platform heeft hij bezegeld met drie certificaten.

Ter Heide heeft 8 jaar als consultant gewerkt bij Accenture. Hierbij heeft hij relevante werkervaring opgedaan op het gebied van project management en engagement ownership. Daarnaast heeft hij een ondernemend karakter wat blijkt uit zijn eigen bedrijf Ter Heide IT, dat hij in 2008 heeft opgericht. De focus van Ter Heide bij Intigris ligt op het inrichten van verschillende Salesforce oplossingen bij opdrachtgevers.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!