Witold Kepinski - 28 mei 2019

Box Relay getweakt voor snellere bedrijfsprocessen

Box, aanbieder van in cloud content management diensten, kondigt een nieuwe versie van Box Relay aan. Deze nieuwe versie vereenvoudigt en versnelt bedrijfsprocessen binnen en buiten de onderneming, zodat medewerkers, partners en klanten optimaal kunnen samenwerken.

De nieuwe Box Relay beschikt over een krachtige workflow-engine en is eenvoudiger te gebruiken. Daarnaast heeft de nieuwe versie een uitgebreider aanbod van verschillende tools die het gemakkelijker dan ooit maken om processen rondom content te automatiseren en de efficiëntie te verbeteren zonder intensieve IT-ondersteuning en -beheer, aldus Box.

"Zakelijke workflows rondom bedrijfscontent zoals documentrevisies en -goedkeuringen, en het onboarden en offboarden van medewerkers moeten herzien worden. Veel hedendaagse oplossingen werken niet samen met de apps die teams al gebruiken, staan achter slot en grendel bij IT, en ondersteunen geen veilige externe samenwerkingen”, zegt Jeetu Patel, Chief Product Officer bij Box. “De nieuwe versie van Box Relay zorgt voor krachtige automatisering om deze kritieke bedrijfsprocessen te verbeteren. Of het nu gaat om het creëren van salesvoorstellen en marketingmiddelen, of voor het goedkeuren van budgetten en het vernieuwen van contracten. Bedrijven hebben met Box Relay nu één platform voor veilig contentbeheer, workflows en samenwerking, speciaal ontwikkeld voor de huidige manier van werken."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!