Redactie - 28 mei 2019

Exclusive Networks start WK Vrouwen Voetbal Promotie

Deze zomer gaan de Oranje leeuwinnen voor de winst tijdens het WK Vrouwen Voetbal 2019 in Frankrijk. Exclusive Networks laat dit wereldwijde sportevenement niet aan zich voorbij gaan en brengt u graag al in de sfeer met een sportieve WK-Promotie, waarmee u limited edition oranje supportersgear kunt scoren. De promotie van Exclusive Networks is op 15 mei gestart en loopt tot 8 juli.

Hoe het werkt

Bij de plaatsing van een order bij Exclusive Networks kunnen resellers een oranje sportshirt (zowel in vrouwen- als mannenuitvoering verkrijgbaar) en een limited edition voetbal verdienen. Daarnaast kan er kans gemaakt worden op een biertap ter waarde van 129€!

Wilt u meer informatie over de WK-Promotie van Exclusive Networks? Kijk dan hier voor alle uitleg rondom de promoties. https://pages.exclusive-networks.nl/Kwartaalactie-Q2-2019.html

De oranje vendoren selectie

De WK-Promotie is in samenwerking met Aruba, a Hewlett Packard Enterprise Company, marktleider op het gebied van wired en wireless netwerkoplossingen en Gemalto, leverancier van 2 factor authenticatie en encryptie oplossingen. Samen vormen zij de oranje vendoren selectie van Exclusive Networks.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!