Dell toont nieuw ontworpen XPS en Inspiron devices

29-05-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dell toont nieuw ontworpen XPS en Inspiron devices

Dell introduceert nieuw ontworpen XPS en Inspiron devices De nieuwe XPS 13 2-in-1 heeft een modern design, biedt betere prestaties, heeft een groter 16:10 beeldscherm en is voorzien van de 10e generatie Intel Core-processors. De nieuwe XPS 15 laptop combineert 9e generatie Intel Core-processors, een OLED-beeldscherm en de HD webcam is verplaatst naar de bovenzijde.

Dell introduceert verder zijn nieuwe mobiele workstations met de laatste processors, next-gen graphics, nieuwe display-opties en langere accuduur. Deze powerhouse-systemen zijn volgens Dell ontwikkeld voor professionals die behoefte hebben aan betrouwbare apparaten die extreme prestaties kunnen leveren en werken met zeer veeleisende, grafische workloads. De nieuwe workstations zijn de Precision 5540, de Precision 7540 en de Precision 7740. Dell kondigt tevens enkele updates aan voor zijn Precision 3000-serie towers en het Precision 1U rack workstation.

Dell komt verder met een Eyesafe-scherm, een oplossing voor potentieel schadelijk blauw licht, terwijl de kleurkwaliteit behouden blijft. Het nieuwe Inspiron-portfolio biedt rekenkracht en stijl voor elke consument Dell Home Installation Services is een snelle en eenvoudige optie voor de setups van PC’s thuis.

Gaming

Alienware en Dell introduceren tot slot nieuwe producten voor mobile gaming en audio engineering. Alienware m15 en m17, dun en lichtgewicht gaming laptops ontworpen voor optimaal gebruik van de 9e generatie Intel Core mobiele CPU’s, NVIDIA GTX 16- en 20-series GPU’s, nieuwe beeldschermtechnologie en Alienware’s nieuwe design ID, Legend, Dell G3 15 laptop geüpdatet met nieuwe Game Shift-functie voor betere prestaties en de laatste krachtige processors van Intel en NVIDIA GeForce GPU’s. Alienware presenteert verder twee nieuwe, iconische audio-apparaten: de Alienware 7.1 Gaming Headset en de Alienware Stereo Gaming Headset die beide zeer helder geluid bieden en zeer comfortabel zitten, aldus Dell.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware