Vodafone Business eert partners met awards

29-05-2019 | door: Witold Kepinski

Vodafone Business eert partners met awards

Het jaarlijkse Business Partner of the Year Event heeft vanavond plaatsgevonden in de Amsterdome te Amsterdam. Onder leiding van cabaretier Viggo Waas is er speciale aandacht besteed aan de toekomstvisie van Vodafone Business. De avond stond tevens in het teken van de succesvolle samenwerking met de business partners waarbij ook de Business Partner Awards zijn uitgereikt.

Het Business Partner of the Year Event is een moment waarbij zowel Vodafone Business als de business partners stil staan bij samenwerkingen van het afgelopen jaar en wat dit betekent voor de markt. Dennis Kleinloog, directeur business partners sales bij VodafoneZiggo, gaf een strategische update over waar Vodafone Business staat en hoe de toekomst samen met de business partners wordt gezien. Kleinloog licht toe: "Wij zien onze partners als een verlengstuk van Vodafone Business waarbij wij samen oplossingen en diensten blijven ontwikkelingen voor de zakelijke markt. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we onze klanten optimaal en op maat kunnen blijven bedienen."

Zo is het recent gelanceerde Vodafone Flex voortgekomen vanuit een behoefte en een vraag van klanten, waarbij Vodafone Business en business partners samen hebben gewerkt om hierin te voorzien. De nieuwe dienst biedt een betrouwbaar en flexibel bedrijfsnetwerk, volledig beveiligd, direct aan te passen of te activeren. Vodafone Flex is hét nieuwe platform waarop bijna alle producten en diensten van Vodafone Business beschikbaar komen.

Vodafone Business feliciteert de volgende winnaars;

Strategic Partner FY 19: PHC tailored telecom

Total Communications Partner FY 19: Van Delen

Specialised Partner Direct Managed FY 19: 3Bplus

Distributor of the Year FY 19: Televak Centers

Specialised Partner Indirect Managed FY 19: Detron

Growth Partner of the Year FY 19: Value360

Marketing Partner of the Year FY 19: WilroffReitsma

NPS Direct Managed Partner of the Year FY 19: DB+

NPS Indirect Managed Partner of the Year FY 19: TripleConnected

Achiever of the Year FY 19: Nadja van Hemert – Veer, WilroffReitsma

Terug naar nieuws overzicht
Mobility