Buyitdirect krijgt HP Device-as-a-Service status voor werkplekbeheer

Buyitdirect krijgt HP Device-as-a-Service status voor werkplekbeheer

29-05-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Buyitdirect krijgt HP Device-as-a-Service status voor werkplekbeheer

IT reseller Buyitdirect heeft de HP Device-as-a-Service status bereikt voor het aanbieden van werkplekken. Met deze gecertificeerde status toont Buyitdirect aan alle kennis in huis te hebben om een professioneel advies uit te brengen aan bedrijven die werkplekken als dienst willen afnemen in plaats van aan te schaffen.

Met de nieuwe propositie IT. Inclusive biedt Buyitdirect een kant-en-klare werkplek op basis van de bedrijfswensen, inclusief hardware, software, diensten en aanverwante producten voor een vast bedrag per maand. Door het bereiken van de HP Device-as-a-Service status verleent Buyitdirect proactief support met technologie vanuit HP Techpulse. Storingen en defecten worden voorspeld zodat er tijdig gehandeld kan worden en uitval wordt voorkomen.

"De klant wordt volledig ontzorgd, werkt met de modernste apparatuur en heeft geen omkijken meer naar onderhoud en garantieafhandeling", aldus Michel Vogelenzang, Business Solutions Manager van Buyitdirect. Dik Graaff, algemeen directeur van Buyitdirect, vult aan: "Wij hebben inmiddels een aantal mooie projecten gerealiseerd variërend van 50 werkplekken in een aantal MKB ondernemingen tot 1000 seats bij een grote nationale zorginstelling. Hierbij zijn hardware, service en circulaire afvoer in een vast maandtarief ondergebracht. De komende jaren verwachten wij een gestage groei in dit segment en wij zijn er met IT. Inclusive helemaal klaar voor!"

Terug naar nieuws overzicht