HP sluit deal met Deep Instinct voor beveiligingsoplossing HP Sure Sense

29-05-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

HP sluit deal met Deep Instinct voor beveiligingsoplossing HP Sure Sense

HP gaat een samenwerking aan met het Israëlische beveiligingsbedrijf Deep Instinct voor de lancering van HP Sure Sense. Deze oplossing helpt geavanceerde cyberdreigingen te voorkomen en wordt uitgerold op de nieuwste HP EliteBook en HP ZBook.

De partijen wijzen erop dat dagelijks meer dan 350.000 nieuwe malwarevarianten worden ontdekt, die steeds geavanceerder zijn. Met HP Sure Sense wil HP klanten helpen zich hier tegen te wapenen. De oplossing zet AI-technologie en deep learning in om cyberdreigingen aan te pakken, zonder dat hiervoor een 'leger aan security experts' nodig is. HP Sure Sense is een oplossing die zowel on- als offline beschikbaar is.

HP gaat de deep learning-gebaseerde threat prevention engine van Deep Instinct verwerken in HP Sure Sense om real-time detectie en preventie mogelijk te maken. Financiële details over de deal zijn niet bekend gemaakt. Reuters meldt echter op basis van een anonieme bron dat de deal verspreid over meerdere jaren meer dan 150 miljoen dollar waard is.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security