Witold Kepinski - 03 juni 2019

Tech Data Benelux ontvangt Adobe award

Tech Data Benelux ontvangt Adobe award image

Tech Data Benelux kondigt aan dat het de Top European Creative Distributor of the Year Award 2019 heeft gewonnen op de Adobe Summit in Praag. Tech Data Benelux is bekroond voor het behalen van buitengewone resultaten en het tonen van commitment.

De Adobe-awards, toegekend aan channel partners, zijn in het leven geroepen voor het erkennen van partners met best practices en continue inspanningen bij het stimuleren van Adobe-business. Dit betreft zowel de Creative- als Document Cloud-producten.

De Top European Creative Distributor of the Year erkent het resultaat van Tech Data Benelux met het behalen van de hoogste groei in nieuwe Creative Cloud business.

De prijzen zijn uitgereikt in verschillende categorieën binnen de Creative en Document Cloud business. De winnaars zijn gekozen vanuit alle platinum- en distributiepartners in EMEA. Tech Data Benelux is bekroond voor de uitstekende resultaten en diensten in de categorie Top European Creative Distributor.

Patrick Steenssens (foto), Regional Managing Director Tech Data Benelux, geeft als commentaar: "Tech Data werkt al jaren hard om van Adobe een succesvolle leverancier te maken binnen het Tech Data portfolio in de Benelux. Door deze focus en de uitstekende samenwerking met het Adobe-team zijn we hierin geslaagd. Ik ben er trots op dat dit harde werk ook buiten onze Benelux grenzen opvalt en beloond is in EMEA. De award is een grote waardering voor het harde werk van onze teams. Het zal ons zeker extra energie geven om dit niveau te behouden of het in de toekomst nog beter te doen."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!