Exact koopt bouw7

04-06-2019 | door: Witold Kepinski

Exact koopt bouw7

Exact neemt bouw7 over, een Nederlandse leverancier van cloud-software voor het MKB in de bouwsector.

De bouwsector is de op twee na grootste sector van Nederland en groeit hard. Wat automatisering betreft blijven bouwbedrijven achter op ondernemingen uit andere sectoren. Velen werken nog met oudere on-premise systemen die beperkt zijn in functies en integratie-opties. Door de dertig jaar ervaring in de bouwsector ziet Exact veel mogelijkheden om bouwondernemingen te ondersteunen met innovatieve cloud-software. De softwareleverancier heeft al 3.700 bouwbedrijven als klant die Exact gebruiken voor de boekhouding.

De combinatie Exact Online en bouw7 koppelt projectgestuurde primaire processen met de financiële administratie en werkt op zowel pc als mobiele apparaten. Die gecombineerde software leidt tot minder administratie en fouten als gevolg van dubbele en onvolledige invoer van gegevens. Gebruikers krijgen daarentegen beter inzicht dat helpt om hun concurrentiekracht te vergroten.

"De overname van bouw7 past perfect in onze focus op uitgroeien tot de toonaangevende technologieleverancier in de Benelux. Met deze overname zijn we marktleider op het gebied van software voor de bouwsector in Nederland", zegt Phill Robinson (foto), CEO van Exact. "We zijn blij dat we mkb-bedrijven in de sector een perfecte oplossing kunnen bieden om winstgevender te werken.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software, bouw
Software