Ingram Micro breidt haar dekking voor Poly uit in EMEA-regio

04-06-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Ingram Micro breidt haar dekking voor Poly uit in EMEA-regio

Ingram Micro opent de channel in EMEA voor Poly, de nieuwe bedrijfsnaam van Plantronics. Het bedrijf breidt hiermee de dekking voor Poly in de EMEA-regio uit.

Poly is de nieuwe bedrijfsnaam voor Plantronics, dat halverwege 2018 werd overgenomen door Polycom. Ingram Micro was al langer gespecialiseerd in zowel Plantronics als Polycom en met deze producten in verschillende landen actief. Na de overname van Plantronics door Polycom is Ingram Micro één van de regionale distributeurs van Poly geworden.

Ingram Micro levert line-up van zowel traditionele als born-in-the-cloud leveranciers, een team van nationale specialisten in EMEA en een groot aantal gratis diensten. "We zijn erg blij dat we onze relatie met deze uitzonderlijke leverancier in onze regio kunnen uitbreiden", zegt Jacek Murawski (foto), Vice President, Global Partner Engagement, Ingram Micro. "Poly heeft een uniek aanbod van spraak- en video-oplossingen, dat zowel ons aanbod als de evolutie van ons bedrijf zeer goed aanvult. Ingram Micro investeert zwaar in de UCC-specialiteitsmarkt op een wereldwijd niveau, en we blijven er voortdurend voor zorgen dat we maximale waarde toevoegen voor ons grote klantenbestand en onze leverancierspartners."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud