Atos is Microsoft Mixed Reality Partner
06-06-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Atos is Microsoft Mixed Reality Partner

Atos is erkend als een officiële Microsoft Partner voor Mixed Reality. Ook treedt het bedrijf toe tot het Microsoft Mixed Reality Partner Programma (MRPP).

De MRPP heeft tot doel Microsoft-partners te ondersteunen die aantoonbaar over de noodzakelijke technologische kennis beschikken en Mixed Reality-implementaties hebben gerealiseerd voor klanten. Atos ontwikkelt oplossingen op het gebied van Mixed Reality, waarbij Virtual Reality en Augmented Reality wordt gecombineerd. Deze oplossingen zijn gebaseerd op de Microsoft HoloLens.

Het bedrijf richt zich hierbij op verschillende sectoren, waaronder de maakindustrie. Hier ondersteunt Atos klanten bij de implementatie van oplossingen die helpen prestatie te verbeteren en kostenbesparingen te realiseren. Denk hierbij aan Digital Twins, collaboratieve manieren van werken en het verrijken van processen met tastbare componenten en 3D-illustraties.

Versterking van relatie

"Dit partnership is een versterking van de relatie tussen Atos en Microsoft. Het is bovendien een belangrijke mijlpaal in onze internationale strategie op het gebied van Mixed, Augmented en Virtual Reality", vertelt Gabriel Morin, Mixed Reality-specialist van Atos. "Deze erkenning ondersteunt onze visie waarin Mixed Reality een belangrijk verschil gaat maken in talrijke sectoren, zoals de maakindustrie, automotive, sales en de energiesector."

Florent Pelissier, productmanager HoloLens & Mixed Reality van Microsoft, voegt toe: "We zijn erg blij dat Atos, al jarenlang een Microsoft-partner, toetreedt tot ons Mixed Reality Partner Programma."

Terug naar nieuws overzicht