SLTN wint Europese aanbesteding koninklijke bibliotheek

05-06-2019 | door: Redactie

SLTN wint Europese aanbesteding koninklijke bibliotheek

SLTN heeft ingeschreven op de Europese aanbesteding waarbij de KB, de nationale bibliotheek van Nederland, op zoek was naar één specifieke partner op het gebied van storage- en serveroplossingen. SLTN heeft de aanbesteding gewonnen, met Atos als onderaannemer, en neemt de taak op zich om Koninklijke Bibliotheek te voorzien van technologisch hoogwaardige infrastructuur. Deze infrastructuur is bedoeld om de digitale collectie van de KB duurzaam te bewaren en beschikbaar te stellen. SLTN adviseert in keuze en ontwerp van de benodigde infrastructuur met betrekking tot deze omgeving.

De aanbesteding heeft een looptijd van vier jaar met driemaal een optie op verlenging met steeds een jaar (maximaal zeven jaar).

"Wij zijn verheugd in SLTN een technologiepartner gevonden te hebben met een breed portfolio aan oplossingen en tevens met de kennis om die oplossingen zo optimaal mogelijk voor de KB in te zetten. We zien uit naar een productieve samenwerking." Aldus Marc van den Berg, plaatsvervangend Algemeen Directeur van de KB

"SLTN heeft laten zien dat ze daarmee een uitstekende technologiepartner is voor de Koninklijke Bibliotheek, en daar zijn we enorm trots op" aldus Eugene Tuijnman, CEO SLTN.

Terug naar nieuws overzicht