Medius breidt EMEA team uit met twee professionals

10-06-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Medius breidt EMEA team uit met twee professionals

Medius, een speler op het gebied van cloud-gebaseerde digitale factuurverwerkingoplossingen, breidt haar team voor EMEA uit met 2 nieuwe ervaren professionals. Eugene Haasewinkel gaat als pre-sales consultant aan de slag, terwijl Peter Patist is aangesteld als applicatie consultant.

Haasewinkel gaat als pre-sales consultant de potentiële relaties, bestaande klanten en partnerrelaties die met MediusFlow werken ondersteunen. Haasewinkel is al sinds 2007 betrokken bij de verkoop en advisering op het gebied van MediusFlow en digitale factuurverwerking vanuit voorgaande werkgevers. Over zijn keuze voor Medius zegt Haasewinkel: "Persoonlijk was ik toe aan een nieuwe uitdaging, met name de prettige werksfeer binnen Medius en het kennismaken met een nieuwe klantenkring gaven voor mij de doorslag om de over stap te maken."

Peter Patist

Peter Patist zal de rol van applicatie consultant gecombineerd met project management gaan vervullen. Net als Haasewinkel is ook Patist al jarenlang actief op het gebied van digitale factuurverwerking. Patist: "Ik werk inmiddels al ruim 10 jaar met Medius samen en met name de gedrevenheid en het enthousiasme van het team hebben mij doen besluiten voor Medius als nieuwe werkgever te kiezen."

De uitbreiding van het team is wenselijk doordat de vraag naar digitale factuurverweking sterk groeiende is. Yvonne Jans, Area Manager EMEA geeft aan: "Vanuit Medius zien we dat de vraag naar strategische duurzame oplossingen voor digitale factuurverwerking sterk toeneemt. De toegevoegde waarde die zowel Eugene als Peter aan het team gaan leveren, versterkt onze positie als leverancier van onze automatische factuurverwerkingoplossing MediusFlow. Alle kennis en ervaring die zij samen binnen het team gaan brengen om de brug te slaan tussen de techniek en de commercie én de integratie tussen MediusFlow en ERP systemen is een welkome aanvulling!."

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People