IT creation wint Europese aanbesteding van De Connectie

07-06-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

IT creation wint Europese aanbesteding van De Connectie

De Connectie gunt een Europese aanbesteding voor het leveren van servers en onderhoud inclusief gerelateerde dienstverlening aan IT creation. De Connectie is de bedrijfsvoering organisatie van en voor de gemeenten Arnhem, Rheden en Renkum en voert hier de ICT-integratie en bedrijfsuitvoeringsdiensten hiervoor uit.

De Connectie wil een deel van het serverpark vernieuwen. Daarnaast wil de organisatie verschillende beheer- en monitoringsoftware standaardiseren, met behoud van aansluiting op de diverse platformen binnen de drie gemeentes. Daarnaast zijn aanvullende diensten voor advies, configuratie, installatie, training, onderhoud op basis van een hoge beschikbaarheid en 24x7 service levels en beheer onderdeel van de overeenkomst.

Hans de Jongh, Managing Director van IT creation: "Naast de prijs-kwaliteit hebben we vooral ingezet op het delen van onze hoogwaardige kennis met De Connectie. Wij bieden extra waarde met training en support voor virtualisatie, monitoring-en beheersoftware. Dit zijn zaken waar onze klanten snel efficiencywinst mee kunnen behalen. En efficiency is de kernwaarde voor de bedrijfsvoeringsdiensten van De Connectie."

Terug naar nieuws overzicht