Nuvias breidt partnership met Juniper Networks uit met Mist Systems

09-06-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Nuvias breidt partnership met Juniper Networks uit met Mist Systems

Distributeur Nuvias breidt zijn toepassingsdomein uit met de integratie van Mist Systems, dat onlangs werd overgenomen door Juniper Networks. Met de gecombineerde oplossingen helpt Nuvias klanten hun bedrijfsvoering te vereenvoudigen, de klantervaring te verbeteren en tegelijk de kosten voor zakelijke klanten terug te schroeven.

Mist Systems heeft een AI-gestuurd draadloos met een virtuele IT-assistent ontwikkeld. Daarnaast levert het bedrijf het Mist Learning Wireless LAN, dat inzicht geeft in de gebruikerservaring van wifi-netwerken en helpt IT-taken te automatiseren. Ook combineert Mist Systems wifi, BLE en het Internet of Things om gepersonaliseerde, locatiegebaseerde draadloze diensten te leveren, zonder dat hiervoor bakens op batterijen nodig zijn. De diensten van het bedrijf worden beheerd via een schaalbare cloudarchitectuur.

Kanaalpartners ondersteunen

Nuvias bouwt voort op de gevestigde samenwerking met Juniper Networks via een programma voor de ontwikkeling en versnelling van kanaalpartners, dat een aanvulling vormt op het eigen programma van Juniper. Nuvias beschikt naar eigen zeggen over het grootste toegewijde distributieteam van Juniper in EMEA, dat partners ondersteunt bij het leveren van technische expertise en zakelijke oplossingen.

Paul Eccleston, Executive Chairman bij Nuvias Group: "Het verheugt ons Mist Systems aan onze portfolio te kunnen toevoegen. Onze kanaalpartners uitrusten met geavanceerde technologische oplossingen die aan de werkelijke behoeften van de bedrijfswereld tegemoetkomen, staat centraal in onze strategie. Intelligente AI-systemen zijn een aandachtspunt voor ons bedrijf, omdat ze veelbelovend zijn op het vlak van efficiëntiewinst en productiviteitsverbetering. Nuvias kijkt er alvast naar uit om zijn succesvolle partnerschap met Juniper verder uit te bouwen met het aanreiken van geïntegreerde oplossingen aan zakelijke klanten en kanaalpartners."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud