Microsoft eert HSO als Finalist van de Partner of the Year Awards

11-06-2019 | door: Redactie

Microsoft eert HSO als Finalist van de Partner of the Year Awards

Elk jaar reikt Microsoft de Partner of the Year Awards uit aan partners die uitzonderlijke prestaties hebben geleverd op het gebied van innovatie en klantsucces. Van de meer dan 2.900 inzendingen uit 115 landen werden de inzendingen van HSO in de categorieën Retail, Field Service en Dynamics 365 voor Finance en Operations erkend als Finalisten.

Eric Veldkamp, International Marketing Director HSO: "We zijn erg blij met deze prachtige prestatie. Finalist worden in maar liefst drie categorieën betekent een enorme erkenning voor de inzet en inspanningen van onze medewerkers en de succesvolle samenwerking met onze klanten.”

Categorie Field Service: datagestuurd werken op basis van het IoT en predictive maintenance

BAM Bouw & Techniek heeft in 2018 het contract gewonnen voor het onderhoud van de bestaande infrastructuur op de luchthaven Schiphol. Om het onderhoud van meer dan 17.000 assets op de Schiphol-terminals te optimaliseren en te stroomlijnen, heeft HSO bij BAM Microsoft Field Service geïmplementeerd. Deze oplossing maakt datagestuurd werken op basis van IoT-technologie en predictive maintenance mogelijk.

Categorie Dynamics 365 voor Finance en Operations: standaardiseren van processen en het elimineren van maatwerk met Process Mining

HSO is de grootste Dynamics 365 F&O Partner ter wereld, met een groei van 250% in Dynamics 365 cloud software tussen 2016 en 2018. In de HSO inzending sprong de toegevoegde waarde van geavanceerde modelleringstools bij de implementatie of upgrade van een ERP-oplossing eruit. Hiermee is het mogelijk om in Dynamics 365 Finance & Operations projecten processen verregaand te standaardiseren, efficiënter te werken en maatwerk te minimaliseren.

Categorie Retail: retailers maken de overstap naar een toekomstbestendig cloudplatform

HSO helpt al 27 jaar retail-organisaties met procesoptimalisatie en -transformatie. Het afgelopen jaar viel vooral de volledige cloudmigratie van Godiva, de supply chain, de Azure en Power BI-oplossing voor Rituals en de retail-implementatie voor modeketen Joules, op in deze sector. Dankzij deze opvallende en innovatieve klantcases werd HSO een finalist in de categorie Retail.

"Het is een eer om finalisten en winnaars van de Microsoft 2019 Partner of the Year Awards te erkennen", aldus Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft Corp. "Deze bedrijven leiden met succes hun industrieën, bouwen intelligente oplossingen, pakken complexe zakelijke uitdagingen aan en maken meer mogelijk voor klanten over de hele wereld. Ik ben vereerd om elke finalist te mogen feliciteren.”

Terug naar nieuws overzicht