Arrow Electronics wint NetApp Distributor of the Year Award

07-06-2019 | door: Redactie

Arrow Electronics wint NetApp Distributor of the Year Award

NetApp, een data storage en hybride cloud aanbieder, heeft tijdens zijn EMEA Partner Executive Forum (PEF) in Spanje, Arrow Electronics bekroond met de Distributor of the Year Award. Arrow ontving de award voor zijn uitstekende prestaties, innovaties, kwaliteit van de dienstverlening en de gerealiseerde groei met NetApp.

“De wereld van data wordt voortgestuwd door technologieën zoals 5G networks, AI-heuristieken en de miljarden verbonden apparaten die het Internet of Things vormen”, aldus Krisitan Kerr, vice president partners and pathways EMEA bij NetApp. “Onze Data Fabric-strategie en onze oplossingen voor cloud-connected flash en hybride cloudinfrastructuren zijn belangrijke onderscheidende factoren. Maar zonder twijfel zijn het de partners die technologie in innovatie omtoveren. Daarnaast ondersteunen ze onze gezamenlijke klanten bij het ontwikkelen en introduceren van nieuwe bedrijfsmodellen die geschikt zijn voor de cloud.”

“We kijken uit naar een verdere samenwerking met NetAp, zodat value-added resellers betrouwbare cloudgegevens, artificial intelligence- en machine learning-technologie, en een diensteneconomie kunnen realiseren”, aldus Alexis Brabant, vice president sales EMEA voor Arrow’s enterprise computing solutions business. Samen willen we onze kanaalklanten in staat stellen hun klanten toekomstbestendige infrastructuren te bieden en hun groei te versnellen met terugkerende inkomstenmogelijkheden.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud