Box boekt meer omzet en houdt verlies stabiel

11-06-2019 | door: Witold Kepinski

Box boekt meer omzet en houdt verlies stabiel

Online storage en content opslagdienst Box heeft financiële resultaten bekendgemaakt voor het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2020, dat eindigde op 30 april 2019.

De omzet bedroeg 163 miljoen dollar, dat is een een stijging van 16 procent. Het GAAP-bedrijfsverlies was 35,4 miljoen dollar, iets minder dan de 35,9 miljoen dollar verlies van een jaar eerder.

De omzet in het tweede kwartaa; zal naar verwachting tussen 169 miljoen en 170 miljoen dollar bedragen.

"In het eerste kwartaal hebben we een recordaantal productbijvoegkoersen bereikt van meer dan 90% voor onze zescijferige deals. Klanten kiezen Box steeds meer als platform voor veilig contentbeheer, workflow en samenwerking ", zegt Aaron Levie (foto), mede-oprichter en CEO. "Hoewel we worden aangemoedigd door de vraag naar deze grotere, meer strategische implementaties, hebben deze deals vaak langere verkoopcycli, wat tot uiting komt in onze bijgewerkte richtlijnen. Onze go-to-market-initiatieven, in combinatie met ons uitgebreide productportfolio, zullen ons in staat stellen de verkoopproductiviteit te verbeteren en te voldoen aan de vraag naar Cloud Content Management.“

Terug naar nieuws overzicht
Cloud