NTT Com Managed Services koopt Spaanse cloud specialist CAPSiDE

11-06-2019 | door: Witold Kepinski

NTT Com Managed Services koopt Spaanse cloud specialist CAPSiDE

NTT Communications en CAPSiDE, een in Spanje gevestigde grote leverancier van uitgebreide hyperscale cloud managed services, hebben aangekondigd dat NTT Com Managed Services (dochteronderneming van NTT Com), met hoofdzetel in Barcelona, Spanje, haar acquisitie van CAPSiDE heeft afgerond.

Managed services zijn een van de belangrijkste strategische velden voor NTT Com die klanten helpt bij het realiseren van digitale transformaties. NTT Com verbetert de mogelijkheden van beheerde services met CAPSiDE zo melden de twee bedrijven.

CAPSiDE is gespecialiseerd in geïntegreerde beheerde services, vooral in Europa, voor bewerkingen die worden uitgevoerd met hyperscale cloudservices zoals Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud Platform.

Door de overname breidt CAPSiDE, met behoud van haar onafhankelijke werking, haar dienstenaanbod voor al haar huidige klanten uit met datacenter met een toegevoegde waarde en wereldwijde communicatiediensten voor complexe bedrijfsomgevingen en zakelijke end-to-end ICT professionele diensten met de kracht van NTT Com Managed Services.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud