Witold Kepinski - 09 juni 2019

SoftwareONE koopt Latijns-Amerikaanse InterGrupo

SoftwareONE koopt Latijns-Amerikaanse InterGrupo image

SoftwareONE, een licentie specialist en solutions & services bedrijf, koopt InterGrupo, een van Latijns-Amerika's leidende leveranciers van cloud technologie consulting en -toepassingsmodernisering.

Deze strategische acquisitie stelt SoftwareONE in staat zijn dienstenaanbod in de regio te versterken en Application Modernization and Development toe te voegen, een strategische prioriteit, aan zijn wereldwijde portfolio van oplossingen en diensten. De expertise van InterGrupo op dit gebied, samen met de beheerde services in Modern Workplace en Unified Communications, zal worden opgenomen in het bestaande wereldwijde serviceleveringsmodel van SoftwareONE.

InterGrupo stelt organisaties in staat om hun bedrijven te innoveren door hen te helpen hun bestaande of nieuwe applicatielandschap te transformeren, migreren, re-platformen, opnieuw te factureren en te digitaliseren. Het bedrijf automatiseert processen om het bedrijfsritme te versnellen, oudere toepassingen te moderniseren en te migreren naar cloud-native technologieën in Microsoft Azure en AWS, waarbij tegelijkertijd nieuwe functies zoals kunstmatige intelligentie en machine learning worden geïntegreerd.

InterGrupo is de partner voor softwareontwikkeling en een sterke speler in Microsoft Azure cloud technologie op de Latijns-Amerikaanse markt. Met hun hoofdkantoor in Colombia en dochterondernemingen in Ecuador, Dominicaanse Republiek, Mexico, Panama en Peru, versterkt de aanwezigheid van InterGrupo de positie van SoftwareONE in Latijns-Amerika aldus beide bedrijven.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!