Joseph Shenouda wordt Associate Director bij Accenture Security

13-06-2019 | door: Redactie

Joseph Shenouda wordt Associate Director bij Accenture Security

Per 1 mei 2019 heeft Accenture Joseph Shenouda (39) aangesteld als Associate Director bij Accenture Security in Nederland. Tot voor kort was Shenouda werkzaam bij Verizon als Principal Cyber Analyst.

Shenouda heeft meer dan vijftien jaar ervaring in security, consultancy en architectuur, waarmee hij een mix van technische capaciteiten en eigenschappen meebrengt om de klanten van Accenture te voorzien van volledige oplossingen op het gebied van cybersecurity. “Accenture richt zich op nieuwe en baanbrekende technologie. Ik kijk ernaar uit om samen met Accenture een managed security-service te bieden, waarbij we laten zien dat we over de expertise en het vermogen beschikken om onze klanten te bedienen”, aldus Shenouda. “Up-to-date blijven, innoveren en dit toepassen is belangrijk op het gebied van cybersecurity. Samen met mijn nieuwe collega’s gaan we security naar een nieuw level tillen en zorgen voor innovatie.”

Shenouda is een cybersecurityexpert met eerdere ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van cybersecurityprogramma’s voor militaire en wereldwijde organisaties, zoals de NAVO. Bij de NAVO maakte hij onder andere beleid voor verschillende cybersecurityonderwerpen voor alle aangesloten staten. Ook trainde hij mensen in Automation Security om fabrieken en energie- en watervoorraden veilig te houden.

Terug naar nieuws overzicht