Samsung verkoopt ruim 100.000 Galaxy S10's in Nederland

13-06-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Samsung verkoopt ruim 100.000 Galaxy S10's in Nederland

Samsung maakt bekend in drie maanden tijd meer dan 100.000 exemplaren van de Galaxy S10 te hebben verkocht. Dat is een groei van bijna een derde ten opzichte van de Galaxy S9 vorig jaar.

"Mensen doen alles met hun smartphone en daarmee is het ons meest persoonlijke apparaat", zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. Van Walt Meijer wijst erop dat Samsung de Galaxy S10 heeft ontwikkeld om het leven van gebruikers zo aangenaam mogelijk te maken.

Galaxy S10

De Galaxy S10 is er in verschillende kleuren. De populairste varianten zijn zwart (50%), wit (20%) en groen (18%). De smartphone ondersteunt wifi 6, dat een tot vier keer snellere verbinding levert in drukke omgevingen zoals vliegvelden. Dit maakt een 4G-verbinding tot 2,0 Gbps mogelijk. De smartphone is voorzien van 1TB aan ingebouwde opslagruimte, wat kan worden uitgebreid tot 1,5TB. De Galaxy S10 biedt daarnaast Fast Wireless Charging 2.0, IP68 water- en stofbestendigheid, een verbeterde processor en software zoals Bixby, Samsung Health en Samsung DeX.

De smartphone van Samsung is voorzien van het beveiligingsplatform Samsung Knox en heeft een beveiligde opslag met hardware-integratie, die privésleutels bewaart voor mobiele diensten met blockchain-ondersteuning.

 

Terug naar nieuws overzicht
Mobility