Wouter Hoeffnagel - 13 juni 2019

Logi Analytics neemt Zoomdata over

Analyticsbedrijf Logi Analytics neemt Zoomdata over. Zoomdata's CTO Ruhollah Farchtchi en medeoprichter van VP Channel Sales Russ Cosentino treden in dienst bij Logi Analytics, waar zij leiding blijven geven aan hun teams.

Logi Analytics is een bedrijf dat een analyticsplatform heeft ontwikkeld dat onder meer functionaliteiten biedt op het gebied van beveiliging, self-service analytics, predictive analytics en workflow analytics. Zoomdata richt zich op het in real-time analyseren van big data en streaming data. De partijen bundelen dankzij de overname hun krachten.

Slimmere software maken

"Ik ben verheugd aan te kondigen dat Zoomdata akkoord gaat met een overname door Logi Analytics, het leidende embedded analytics platform", schrijft Nick Hasley, President en CEO bij Zoomdata, in een blogpost. "Logi heeft als visie applicatieteams te helpen slimmere software te maken. Met Zoomdata krijgen productmanagers en -ontwikkelaars native toegang tot cloud data warehouses, big data en streaming data, evenals een wereldwijd partnernetwerk met experts", meldt Steven Schneider, CEO van Logi Analytics.

Logi Analytics geeft aan de klanten van Zoomdata te blijven ondersteunen en daarnaast de producten van Zoomdata te zullen blijven updaten en vernieuwen. Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!