Cloud security specialist Netskope tweakt partner programma

16-06-2019 | door: Witold Kepinski

Cloud security specialist Netskope tweakt partner programma

Netskope, speler in de cloud security, kondigt de uitbreiding aan van haar wereldwijde partnerprogramma. Er zijn nieuwe programma's en de voordelen die ontworpen zijn om de voortdurende snelle groei van Netskope ONECloud cloud security te ondersteunen. Onder leiding van channel veteraan Dave Rogers, zal Netskope's uitgebreide kanaalprogramma wederverkopers, systeemintegrators, managed service providers, distributeurs en technische alliantiepartners voorzien van technische training en certificering, evenals nieuwe prikkels om de wereldwijde markt te bereiken.

Het programma "Preferred Service Provider" creëert een nieuwe klasse van Netskope-partners die goed opgeleid en gecertificeerd zijn om cloud- en webbeveiligingsgerichte professionele services te bieden, aldus het bedrijf.

"Terwijl digitale transformatie de onderneming overspoelt, zoeken bedrijven naar begeleiding bij het ontwikkelen van een cloud-gebaseerde organisatie die perimeterloos, compliant en veilig is", zegt Dave Rogers, VP Channel Sales, Netskope. "Kanaalpartners die met Netskope werken, hebben altijd de beste service en ondersteuning geboden aan klanten die moeite hebben om deze overstap te maken. Ons uitgebreide kanaalprogramma zal ervoor zorgen dat alle partners gewapend zijn met de nieuwste hulpmiddelen en middelen om hun klanten te helpen slagen. Als een op een kanaal gerichte organisatie willen we de meest veeleisende ervaring bieden voor de partners waarmee we samenwerken.”

Dave Rogers leidt verkoopkanalen voor Netskope, waarmee hij meer dan 20 jaar ervaring heeft in het leiden van wereldwijde transformatiestrategieën gericht op informatiebeveiliging, cloud, applicatie-ontwikkeling en consulting. Voordat hij bij Netskope kwam, leidde Dave de ontwikkeling van cloud-beveiligingsactiviteiten voor Optiv, een beveiligingssysteemintegrator. Daarvoor werkte Dave bijna 15 jaar in leidinggevende functies bij EMC, waaronder het leiden van de partnerorganisatie in Noord-Amerika.

Winstmarges

Netskope kondigt ook een nieuw voordeel aan voor zijn resellers: hogere winstmarges en prikkels voor het stimuleren van upsell- en vernieuwingskansen.

De gepatenteerde Cloud XD-technologie van Netskope is ontworpen voor organisaties die blinde vlekken willen elimineren en activiteiten willen richten en besturen via duizenden cloudservices en miljoenen websites. Door gebruik te maken van een gepatenteerde all-mode verkeersstuurtechnologie biedt Netskope 100 procent dekking voor gebruikers op locatie, mobiel en op afstand.

Met meer dan 500 wereldwijde partners wordt meer dan 75% van de activiteiten van Netskope nu via het kanaal uitgevoerd.

Ga voor meer informatie over het Netskope-partnerprogramma naar: https://partners.netskope.com/

Terug naar nieuws overzicht
Security