AWS CodeCommit biedt meer support opties

14-06-2019 | door: Witold Kepinski

AWS CodeCommit biedt meer support opties

AWS CodeCommit ondersteunt nu twee extra samenvoegstrategieën voor pull-aanvragen: squash-samenvoegingen en drieweg-samenvoegingen en een editor voor conflictoplossing in de console waarmee ontwikkelaars handmatig conflicten kunnen oplossen tijdens het samenvoegen. Dit meldt Amazon Web Services (AWS) op zijn site.

Een pull-aanvraag is de belangrijkste manier waarop ontwikkelaars code-wijzigingen beoordelen, erop reageren en samenvoegen. Het gezamenlijk beoordelen van codeveranderingen in pull-aanvragen helpt ontwikkelaars om een hoge codekwaliteit te behouden en elkaars code beter te begrijpen.

Eerder ondersteunden pull-aanvragen in CodeCommit alleen de standaard Git-samenvoegstrategie, fast-forward, en werd geen ondersteuning geboden voor het samenvoegen van conflicten in de console. Met deze extra samenvoegingsstrategieën en de functionaliteit voor conflictoplossing kunnen ontwikkelaars complexe werkstromen definiëren voor het evalueren en integreren van hun code.

Ontwikkelaars kunnen deze aanvullende strategieën gebruiken in de AWS CodeCommit-console of programmatisch via de API's, AWS CLI en SDK's. Raadpleeg de online documentatie voor meer informatie.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud