Witold Kepinski - 14 juni 2019

Riverbed sluit OEM overeenkomst met Versa Networks

Riverbed sluit OEM overeenkomst met Versa Networks image

Riverbed heeft een wereldwijde original equipment manufacturing-overeenkomst (OEM) getekend met Versa Networks. Dankzij de overeenkomst ontstaat een combinatie van Riverbed’s expertise, wereldwijde support en services met de beveiligde SD-WAN-technologie van Versa Networks zo meldt Riverbed.

De overeenkomst versterkt de aanwezigheid van Riverbed op de SD-WAN-markt en vergroot het bereik en de mogelijkheid van het bedrijf om grotere en complexere SD-WAN-implementaties te verzorgen. Daarmee helpt Riverbed alle soorten organisaties om hun netwerken te transformeren en concurrerend te blijven in het digitale tijdperk, aldus Riverbed.

Dankzij de overeenkomst biedt Riverbed – naast Riverbed SteelConnect – een uitgebreid portfolio van SD-WAN-oplossingen. Dit portfolio omvat een nieuw grootzakelijk aanbod dat gebruikmaakt van het Secure Cloud IP-softwareplatform van Versa Networks. De nieuwe SD-WAN-oplossing voorziet in hoge schaalbaarheid, een volledig aanbod van hoogwaardige en grootzakelijke routing- en geavanceerde netwerksecuritymogelijkheden die Riverbed’s SD-WAN aanvullen, applicatie-acceleratie en oplossingen voor digital experience management (DEM). Daarmee biedt Riverbed een complete verzameling oplossingen die voldoet aan de behoeften van alle organisaties – van het mkb tot ’s werelds grootste bedrijven.

Paul Mountford, CEO van Riverbed: “De overeenkomst met Versa Networks stelt Riverbed in staat om zijn klanten te voorzien van een bredere set keuzes en in te spelen op de moderne netwerkbehoeften van organisaties van alle soorten en maten. Oftewel groot, medium en klein, cloud-first hybrid en traditioneel, en dat wereldwijd. Versa’s technologie voor de grootzakelijke markt vult de toonaangevende SD-WAN-, applicatie-acceleratie- en DEM-oplossingen perfect aan. Daarnaast wordt de technologie ondersteund door de support en professional services van Riverbed.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!