Marc Duijndam wordt CEO en Ruud Hendriks commissaris Dynasource

17-06-2019 | door: Redactie

Marc Duijndam wordt CEO en Ruud Hendriks commissaris Dynasource

Dynasource bekend dat het per direct Marc Duijndam heeft benoemd als CEO. Tevens neemt Ruud Hendriks, medeoprichter van Startupbootcamp, plaats in de Raad van Commissarissen. Aan de vooravond van een wereldwijde opschaling van de activiteiten versterkt Dynasource met deze twee benoemingen het leidinggevend team met bewezen ondernemerservaring.

Dynasource heeft zich als missie gesteld om de wereldwijde IT-industrie toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken door bedrijven toegang te geven tot informatie die ze in staat stelt betere keuzes te maken in het aangaan van partnerships met IT-serviceproviders en freelancers. Vorige maand nog, bij de lancering van Dynasource Search, kregen Nederlandse bedrijven toegang tot informatie over meer dan 2000 Nederlandse IT-serviceproviders. Dankzij samenwerking met strategische partners waaronder Microsoft, kijkt Dynasource nu ook over de grenzen, naar Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en verder.

Marc Duijndam, de nieuwe CEO van Dynasource, was tot 2017 gedurende vier jaar CEO van Funda. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor de lancering van Google in de Benelux.

Ruud Hendriks, nieuwbenoemd lid van de Raad van Commissarissen van Dynasource, was voorheen lid van de Raad van Bestuur van Endemol en is medeoprichter van New Startupbootcamp.

De voormalige CEO, Paul White, blijft in een adviserende rol betrokken bij de Raad van Commissarissen.

Vincent Gravesteyn, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Dynasource, zei: ‘Wij zijn dankbaar voor alles wat Paul als CEO voor de onderneming heeft gedaan, en we zijn verheugd dat hij ons met raad en daad zal blijven bijstaan. Marc Duijndam brengt als CEO een schat aan ervaring met zich mee, we zijn erg blij dat we hem aan boord kunnen brengen. Weinig mensen in Nederland hebben meer ervaring met het opschalen van startups dan Ruud Hendriks. We zijn zeer vereerd dat hij zich wil inzetten voor Dynasource. Hiermee komt Dynasource in een uitstekende positie om een doorbraak te bewerkstelligen in de manier waarop klanten hun IT-serviceproviders en freelancers selecteren.

Terug naar nieuws overzicht
Software