Y Soft en Brother gaan samenwerking aan

17-06-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Y Soft en Brother gaan samenwerking aan

De SafeQ software van Y Soft is voortaan beschikbaar als geïntegreerde oplossing in de professionele all-in-one printers van Brother. Organisaties kunnen met deze oplossing hun print- en scanmanagement volledig centraliseren en efficiënt beheren.

De integratie helpt gebruikers de productiviteit te verhogen, documentbeveiliging te verbeteren en kosten te verlagen. De benodigde functies kunnen als een geïntegreerd platform worden toegevoegd, door middel van een softwarepakket of via afzonderlijke softwaremodules. Klanten die all-in-one printers van Brother gebruiken, kunnen SafeQ printmanagement, geautomatiseerde scan-workflow of een combinatie van beide kiezen. Met Y Soft SafeQ spelen de partijen in op de wensen en behoeften die bedrijven hebben op het gebied van print- en scanbeheer. Door gebruik te maken van de Y Soft SafeQ structuur, kan Brother klanten naarmate zij groeien op een kostenefficiënte manier ondersteunen.

Functies

De Brother Y Soft SafeQ integratie biedt gebruikers en beheerders toegang tot verschillende belangrijke functies, waaronder secure pull-printing, kostenbesparende tools en uitgebreide rapportages om gebruik te monitoren. Klanten van Brother kunnen ook gebruik maken van geavanceerde scan-workflows, waarmee terugkomende scantaken kunnen worden geautomatiseerd en bestanden op vooraf ingestelde locaties worden opgeslagen. Verder kunnen bestanden worden gedigitaliseerd met behulp van Optical Character Recognition (OCR tekstherkenning), met ondersteuning van tekstindexering waardoor documenten gemakkelijker te vinden zijn.

"De compatibiliteit van Brother-printers met YSoft SafeQ stelt ons in staat ons aanbod van printdiensten te verbreden en bedrijven een verbeterde oplossing te bieden die flexibel, veilig en efficiënt is", zegt Chris Marshall, directeur van Business Printing & Solutions bij Brother International Europe. "Deze samenwerking gaat in op de uitdagingen en vereisten waarmee bedrijven worden geconfronteerd als het gaat om hun printservice. Wij proberen tegemoet te komen aan hun behoeften, waardoor er bij organisaties belangrijke tijd en middelen vrijkomen."

Productiviteit verbeteren

"Bedrijven implementeren digitale transformaties om de productiviteit te verbeteren. Printservices en met name geautomatiseerde scan-workflows, zijn processen die aanzienlijke tijdwinst en een snellere time-to-market opleveren," aldus Lukáš Ma?ásek, Chief Sales Officer bij Y Soft. "Onze software is nauw afgestemd op Brother-printers, zodat we de voordelen van print- en scanbeheer wereldwijd aan bedrijven kunnen aanbieden."

 

 

Terug naar nieuws overzicht