Fox-IT en ZyLAB bundelen krachten voor efficiëntere digitale bewijsvoering

18-06-2019 | door: Witold Kepinski

Fox-IT en ZyLAB bundelen krachten voor efficiëntere digitale bewijsvoering

Cybersecurity-bedrijf Fox-IT en ZyLAB, leverancier van slimme eDiscovery oplossingen, maken bekend nauwer samen te gaan werken om juridische professionals en data privacy officers te ondersteunen bij het doorzoeken van digitale bestanden.

Door de komst van AVG en het belang van digitale bewijsvoering bij strafrechtelijke en civiele onderzoeken, wordt het voor advocatenkantoren, juridische afdelingen en data privacy officers steeds belangrijker snel inzicht te hebben in digitale bestanden. Binnen de vernieuwde samenwerking zal Fox-IT de ZyLAB ONE eDiscovery-software aanbieden aan haar klanten.

Fox-IT en ZyLAB zullen gezamenlijk optrekken om advocatenkantoren en juridische teams binnen organisaties te helpen bij het efficiënt doorzoeken van documenten die kunnen dienen als digitale bewijsvoering. Ook zullen het cybersecurity-bedrijf en de eDiscovery-leverancier bedrijven ondersteunen bij het verwerken van het toegenomen aantal verzoeken van toezichthouders over bedrijfsovernames en het naleven van wetgeving zoals AVG.

Terug naar nieuws overzicht