Palo Alto Networks overname van PureSec is afgerond

17-06-2019 | door: Witold Kepinski

Palo Alto Networks overname van PureSec is afgerond

Palo Alto Networks, speler op het gebied van cyberbeveiliging, heeft aangekondigd dat het de overname van PureSec, een aanbieder op het gebied van serverless beveiliging, heeft voltooid om zijn Prisma cloud beveiliging uit te breiden.

"Met de toevoeging van PureSec aan onze Prisma cloud beveiligingssuite, zullen we goed gepositioneerd zijn om organisaties te helpen hun reis naar de cloud te versnellen," zei Nikesh Arora (foto), chairman en CEO van Palo Alto Networks. "We zijn verheugd PureSec te verwelkomen in Palo Alto Networks: de integratie van PureSec in Prisma versterkt ons vermogen om serverloze applicaties te beveiligen en betere beveiligingen te bieden in meerdere cloud omgevingen. "

Applicaties

PureSec stelt klanten volgens Arora in staat om veilige en betrouwbare serverloze applicaties te bouwen en te onderhouden. Het bedrijf biedt end-to-end beveiliging voor functies zonder server die betrekking hebben op beheer van kwetsbaarheden, toegangsrechten en runtime-bedreigingen.

Cloud Security

De toevoeging van PureSec zal Palo Alto Networks verder helpen om de meest complete en uitgebreide cloudbeveiligingssuite aan te bieden, aldus Arora. Met PureSec is Palo Alto Networks gepositioneerd om serverloze applicaties gedurende de gehele levenscyclus te beveiligen, waardoor het aanvalsoppervlak aanzienlijk wordt verminderd.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud