HPE Marketing Pro Academy aanbod is uitgebreid

18-06-2019 | door: Witold Kepinski

HPE Marketing Pro Academy aanbod is uitgebreid

Als onderdeel van de HPE Marketing Pro Academy hebben channel partners vanaf november 2019 toegang tot het nieuwe HPE Digital Marketing Partner Learning Center en Accreditation Program. HPE kondigt een pilot met geselecteerde partners aan van het nieuwe online Learning Center. Dit center biedt partners toegang tot educatievideo’s en resources op gebied van digital marketing.

Om het succes van HPE partners te ondersteunen, helpt het center bij het verbeteren van skills en mogelijkheden in digital marketing en de ontwikkeling van impactvollere en kosten-efficiënte digital marketingcampagnes om meer business binnen te halen.

HPE Digital Marketing Partner Accreditation Program

HPE kondigt ook de lancering van HPE Digital Marketing Partner Accreditation Program aan. Het programma is vanaf 1 november beschikbaar en erkent de voltooiing van een curriculum van online leercursussen die gepubliceerd zijn binnen de HPE Digital Marketing Partner Learning Center en de voltooiing van de HPE Digital Marketing Maturity Assessment. Marketeers bij partners verdienen een accreditatiebadge die hun skills in digital marketing valideert.

Sinds de lancering in juni 2018 completeerde meer dan 750 channel partners de HPE Digital Marketing Maturity Assessment en kregen ze dus de mogelijkheid om hun digitale marketingcapaciteiten te beoordelen. Vandaag kondigt HPE verdere updates aan, waaronder meer personalisatie van de aanbevelingen in de beoordelingsrapporten.

Social Media Center

HPE Social Media Center is verbeterd om impactvolle content voor social channels nog eenvoudiger te ontvangen en te delen. HPE voegt influencers samen en selecteert de meest relevante content voor partners om snel en eenvoudig te delen op Twitter- en LinkedIn-kanalen. HPE ontwikkelt een pilotprogramma met een groep belangrijke partners. Zij krijgen de mogelijkheid om Enterprise.nxt1 thought leadership content te gebruiken en te delen.

De aankondigingen op de HPE Global Partner Summit en Discover 2019 laten zien dat HPE volledig gericht is op het leveren van oplossingen, skills en programma’s voor channel partners, waarmee zij hun klanten kunnen helpen om betere businessresultaten te kunnen leveren.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht