HPE tweakt aanbod in Tech Pro Community

HPE tweakt aanbod in Tech Pro Community

18-06-2019 | door: Witold Kepinski

HPE tweakt aanbod in Tech Pro Community

HPE maakt updates aan de HPE Tech Pro Community bekend. Daarmee helpt het bedrijf technologieprofessionals bij het ontwikkelen en verdiepen van hun solution architecture en designskills. Dit draagt bij aan businessresultaten voor hun klanten op basis van het HPE-portfolio.

De updates omvatten:

Twee nieuwe Hybrid IT Architect-certificaties met training waarmee solution architects businessgerichte oplossingen kunnen leveren. HPE Tech Pro Community lanceert een nieuwe ASE Hybrid IT Architect-certificatie en Master-certificatie. Met deze toonaangevende certificeringen ontwikkelen en valideren IT Architects hun skills om een optimale hybride IT-infrastructuur te ontwikkelen en te implementeren voor belangrijke workloads in lijn met de HPE Partner Program Competencies. De nieuwe Master ASE-certificatie is beschikbaar op 1 november 2019.

Een reeks bondige doorlopende leertrajecten waarmee technologische professionals bijblijven met de innovaties van HPE en de branche. Vanaf nu biedt HPE een volledige reeks doorlopende leertrajecten aan, waarin solution architects zich kunnen ontwikkelen op gebied van de nieuwste HPE- en branchetechnologie op basis van hun rol. Solution architects hebben toegang tot kort maar krachtige verzamelingen van leeractiviteiten met de belangrijkste samengestelde content. Hierin zit alles wat ze nodig hebben om up-to-date te blijven met HPE’s hele portfolio en HPE-oplossingen snel te configureren en aan te halen. 1 november lanceert HPE badges waarmee voltooiing van ieder leertraject wordt erkend.

Een belonings- en erkenningsprogramma om samenwerking en groei met HPE te stimuleren. Het nieuwe belonings- en erkenningsprogramma voor HPE Tech Pro Community-leden biedt additionele voordelen, meer erkenning, en meer toegang tot content en resources op basis van investeringen en activeringen met HPE. Dit programma wordt ook op 1 november 2019 gelanceerd.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter