HPE lanceert Sales Pro Community

18-06-2019 | door: Witold Kepinski

HPE lanceert Sales Pro Community

Hewlett Packard Enterprise (HPE) lanceert de Sales Pro Community. Dit is een nieuwe, wereldwijde aanpak voor het verbeteren van de verkoopuitmuntendheid voor HPE- en partnerverkopers door middel van effectieve verkoopcommunicatie en verkoopinzet. Dit meldt HPE tijdens zijn Discover 2019 event in Las Vegas.

De HPE Sales Pro Community is aangekondigd als een nieuwe, wereldwijde aanpak om de verkoop van excellentie voor HPE- en partnerverkopers te stimuleren door middel van effectieve verkoopcommunicatie en verkoopinzet. HPE Sales Pro Community biedt een manier voor HPE om samen te werken met kanaalpartners, een vereenvoudigde en gemakkelijk te begrijpen weergave van trainingsoverzichten en een enkel beloningsprogramma waarin eerdere regionale programma's samenkomen, aldus HPE.

Deals


HPE Sales Pro Community brengt een interactieve en collaboratieve omgeving voor HPE en partnersales om te communiceren. Bovendien biedt het salesprofessionals direct het belangrijkste nieuws en de belangrijkste productupdates. Partners hebben ook direct toegang tot experts om deals te ondersteunen en business te realiseren

Sales

In lijn met de doorlopende leertrajecten in de HPE Tech Pro Community, maakt de HPE Sales Pro Community nu ook gebruik van modules van verschillende huidige en nieuwe bronnen. Het gaat bijvoorbeeld om de HPE Partner Ready salescertificatie, HPE’s interne sales accreditatieprogramma, License to Drive – Value, New Product Introductions en andere virtuele bronnen. Dit biedt salesprofessionals bij partners en HPE een wereldwijd consistente en doorlopende “role-based” leerervaring is gebaseerd.

Beloningen

HPE en salesteams bij partners hebben dezelfde toegang tot activeringsmaterialen. Dit verbetert de mogelijkheid om samen te verkopen en te groeien. HPE Sales Pro Community levert een wereldwijd standaard beloningsprogramma. Het vereenvoudigt en harmoniseert wereldwijde prijsstelling. Registratieprocessen van deals zorgen dat partners profiteren van een betere gebruikservaring en het gebruik van een nieuwe pricing tool. Daarnaast biedt het HPE Partner Demo Program partners over de hele wereld meer competitieve kortingen.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware