Wouter Hoeffnagel - 19 juni 2019

HeadFirst, Source, Myler en Staffing Management Services gaan verder als HeadFirst Group

HeadFirst, Source, Myler en Staffing Management Services gaan verder als HeadFirst Group image

HeadFirst, Source, Myler en Staffing Management Services gaan verder onder de naam HeadFirst Group. Door de krachtenbundeling willen de partijen een oplossing kunnen bieden voor ieder inhuurvraagstuk.

"Wij zien onze groep als een koffer gevuld met oplossingen – zoals contracting, payrolling, matchmaking, global sourcing, Managed Service Providing en business consultancy - waarmee wij onze klanten bij ieder inhuurvraagstuk ondersteunen én begeleiden in de reis naar een professioneel inhuurproces", aldus CEO van HeadFirst Group Gert-Jan Schellingerhout. "Onze business consultants constateren aan de hand van analyses en gesprekken met de opdrachtgever in welke fase van inhuurvolwassenheid een organisatie zich bevindt. Op basis daarvan adviseren we een type dienstverlening."

Labelstrategie blijft speerpunt

De organisaties HeadFirst, Myler en Source zijn met elkaar verenigd om te kunnen profiteren van synergievoordelen, zoals het stroomlijnen van werkprocessen, schaalvoordelen en het delen van expertise. Om zijn onafhankelijkheid als Managed Service Provider te bewaken blijft Staffing MS een zelfstandige business unit binnen de groep. Staffing MS gebruikt wel de krachten van de groep.

Schellingerhout benadrukt dat vooralsnog de labelstrategie behouden blijft. "De verschillende merken hebben een krachtige naam, waar ook onze relaties een sterke binding mee hebben. Daarom nemen wij daar niet zomaar afscheid van."

Internationale footprint

HeadFirst Group wil internationaal uitbreiden. Het bedrijf is actief in onder andere Duitsland, Scandinavië, Zwitserland en Italië. HeadFirst Group wil haar marktaandeel in Europa verder uitbreiden, iets waaraan de gemeenschappelijk naam en een gezamenlijk verhaal moeten bijdragen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!