Tech Data wint 2019 HPE Global Distributor of the Year Award

19-06-2019 | door: Witold Kepinski

Tech Data wint 2019 HPE Global Distributor of the Year Award

Tech Data heeft de 2019 HPE Global Distributor of the Year Award gewonnen. De prijs werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse HPE Global Partner Summit 2019 in Las Vegas. De winnende channel partners werden erkend vanuit het hele kanaalecosysteem voor uitstekende prestaties, samenwerking en prestaties die de standaard verhogen voor zakelijke uitmuntendheid en klanttevredenheid.

Tech Data werd specifiek erkend vanwege zijn hoge prestatieniveau in algemene groei; uitstekende partnergroei; een sterke focus op de waarde van HPE-producten; en een hoge mate van ondersteuning voor attachments. Tech Data is volgens HPE een voorstander geweest van schaalbare digitale transformatie voor haar HPE-klanten, en biedt nieuwe mogelijkheden om meer betrokken te raken bij de activiteiten van hun eindgebruikerskring.

"Tech Data streeft naar samenwerking met HPE om het succes van digitale transformatie door het hele kanaal heen te ondersteunen", zegt Steve Cant, global executive lead, HPE Solutions bij Tech Data. "Deze prijs laat zien dat onze samenwerking en strategische doelstellingen resulteren in gunstige resultaten voor onze klanten."

Tech Data heeft een lange, succesvolle samenwerking met HPE en werkt nauw samen met het bedrijf om groei te ondersteunen door excellentie in uitvoering en innovatieve enablement- en marketingprogramma's. Het HPE-team van Tech Data wordt gestuurd door eigendomsregels, passie voor winnen en innovatie, aldus HPE. "Het is een eer om partners te belonen die zijn uitblonken in het ontwikkelen van hun samenwerkingsverbanden met HPE en gegroeid zijn in gemeenschappelijke zakelijke kansen met gezamenlijke oplossingen voor onze gezamenlijke klanten", aldus Paul Hunter, Senior Vice President Worldwide Partner Sales bij HPE. "HPE is vastbesloten om samen met onze partners nieuwe oplossingen te innoveren en wederzijdse groei mogelijk te maken, en onze onderscheidingen erkennen de partnerschappen, samenwerkingsverbanden en successen van onze best presterende partners."

Tech Data is volgens Paul Hunter een vooraanstaande aggregator voor HPE-oplossingen en ondersteunt HPE in 28 landen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Doorheen de relatie brengt Tech Data HPE innovatieve oplossingen op de markt met een aanpak die erop gericht is partners te helpen excelleren door specialisatie terwijl ze profiteren van de snelgroeiende technologieën van de volgende generatie die de toekomst herdefiniëren.

Terug naar nieuws overzicht