HPE Primera storage platform biedt hoge performance van applicaties

HPE Primera storage platform biedt hoge performance van applicaties

HPE Primera storage platform biedt hoge performance van applicaties

19-06-2019 | door: Witold Kepinski

HPE Primera storage platform biedt hoge performance van applicaties

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft de HPE Primera aangekondigd, een nieuw data storage platform dat bedrijfskritieke opslag herdefinieert door applicaties een hoge beschikbaarheid en performance te bieden. Dit meldt HPE op zijn Discover 2019 conferentie in Las Vegas.

HPE Primera maakt gebruik van het geavanceerde AI-platform HPE InfoSight, dat zaken automatiseert waardoor er minder tijd hoeft worden te besteed aan het beheer van opslag. Infosight heeft volgens HPE het vermogen om problemen te voorspellen en te voorkomen en de prestaties van toepassingen te versnellen.

Organisaties willen nieuwe missiekritieke applicaties gebruiken en bestaande bedrijfskritische applicaties blijven ondersteunen om de snelheid van business, behendigheid en innovatie te versnellen. Het is echter volgens HPE bijna onmogelijk voor IT om aan deze eisen te voldoen omdat ze gebonden zijn aan het beheren, tweaken en ondersteunen van de infrastructuur.  

HPE Primera moet deze hindernissen oplossen aldus HPE. Promera elimineert dit allemaal door innovatie uit het gehele HPE-opslagportfolio te combineren, voor superieure eenvoud, beschikbaarheid en prestaties zo meldt HPE/

HPE zegt dat Primera de volgende gebruikerservaring biedt:

Eenvoudig te installeren : klanten kunnen HPE Primera zelf installeren in minder dan 20 minuten.

Eenvoudig te beheren : opslag kan binnen enkele seconden op HPE Primera worden ingesteld. Datareductie is ingebouwd en altijd ingeschakeld, met de flexibiliteit om het uit te schakelen.

Eenvoudig te upgraden : gebouwd met een op services gericht besturingssysteem dat dataservices ontkoppelt zodat ze onafhankelijk van elkaar kunnen worden geïmplementeerd, geüpgraded of opnieuw kunnen worden opgestart. HPE Primera-software kan binnen 5 minuten door klanten worden geüpgraded zonder enige onderbreking.

Eenvoudig in gebruik : klanten hebben de keuze om HPE Primera te implementeren als een service met een volledig beheerde ervaring en alleen te betalen voor wat ze gebruiken via HPE GreenLake. Voor CapEx-aankopen wordt de eigendomservaring getransformeerd met Timeless Storage voor HPE Primera, waarmee de heftruck-upgrades worden beëindigd. Klanten krijgen een niet-storende controller vernieuwde, all-inclusive software en opslaggaranties voor datareductie en beschikbaarheid.

HPE zegt gegarandeerde beschikbaarheid te bieden:

100% beschikbaarheidgarantie : HPE Primera wordt standaard geleverd met HPE Proactive Care en 100% beschikbaarheid van gegevens zonder speciale contracten of zware voorwaarden te vereisen.

Verder kijken dan de hindernissen van data opslag : meer dan 90% van de problemen komt van boven de opslaglaag - in het netwerk, de server en de virtualisatielaag. HPE Primera ziet verder dan opslag met HPE InfoSight om verstoringen in de netwerk-, applicatie- en serverlagen te voorspellen en te voorkomen.

Missie-kritische betrouwbaarheid ingebouwd : HPE Primera is ontworpen voor hoge beschikbaarheid met multi-node ontwerp, transparante bedrijfscontinuïteit met HPE Peer Persistence en gegevensreplicatie. Applicatiebewuste gegevensbescherming via HPE Recovery Manager Central is inbegrepen, gecombineerd met HPE StoreOnce voor 15x snellere restore en uitbreiding naar public cloud voor kosteneffectieve, langdurige retentie via HPE Cloud Bank Storage.

Voorspelbare prestaties:

Hoge prestaties voor het consolideren van veeleisende toepassingen: HPE Primera heeft een volledig actieve architectuur die enorme parallelliteit en prestaties met meerdere knooppunten biedt, wat de toepassingen versnelt, waaronder 122% snellere Oracle-prestaties.

Zichtbaarheid om veilig te consolideren: HPE Primera, mogelijk gemaakt door HPE InfoSight, biedt de zichtbaarheid voor het optimaliseren van de plaatsing van applicatieladen, rekening houdend met de prestatiekenmerken van de toepassing en interacties met andere gedeelde applicaties op een HPE Primera-systeem.

Realtime analyses om voorspelbare prestaties te behouden: HPE InfoSight is nu dieper geïntegreerd in HPE Primera met AI-modellen die zijn getraind in de cloud en die nu zijn ingebed in de array voor real-time analyse om consistente prestaties voor bepaalde workloads toepassingen te garanderen.

"Intelligentie verandert alles", zegt Milan Shetti, SVP en General Manager, HPE Storage. "De hedendaagse organisaties hebben een fundamenteel nieuwe benadering nodig voor infrastructuuroperaties met een intelligente datastrategie. HPE Primera maakt gebruik van HPE's Intelligente Data Platform om ongeëvenaarde eenvoud, beschikbaarheid en prestaties te leveren voor bedrijfskritieke applicaties, zodat bedrijven zich kunnen concentreren op het benutten van data om hun bedrijf vooruit te helpen. "

Beschikbaarheid

HPE Primera kan worden besteld in augustus 2019.

Aanvullende bronnen

Bezoek voor meer informatie over HPE Primera: https://hpe.com/storage/Primera

IDC- white papier

HPE Primera infographic

Terug naar nieuws overzicht
Cloud