BlackBerry Enterprise Mobility Suite vernieuwd

19-06-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

BlackBerry Enterprise Mobility Suite vernieuwd

BlackBerry Enterprise Mobility Suite is vernieuwd. Nieuwe features en functionaliteiten helpen gebruikers data op een veilige manier te delen met externe partijen.

Steeds meer gevoelige bedrijfsinformatie wordt gedeeld binnen de eigen organisatie, maar ook met externe partijen. Organisaties staan voor de uitdaging oplossingen die dit proces veilig houden, maar tegelijkertijd de flexibiliteit bieden waar medewerkers behoefte aan hebben om hun werk te doen. Met deze update van de BlackBerry Enterprise Mobility Suite speelt BlackBerry hierop in en biedt het bedrijf de mogelijkheid zakelijke en privé-apps aan elkaar te koppelen.

Frank Cotter, SVP of Enterprise Solutions bij BlackBerry: "Van IT-managers wordt verwacht dat ze nieuwe endpoints beveiligen, terwijl medewerkers steeds meer bedrijfskritische informatie delen binnen en buiten de muren van de organisatie. Dat zorgt ervoor dat veel organisaties kiezen voor oplossingen die security boven productiviteit stellen. BlackBerry Enterprise Mobility Suite onderstreept onze ambitie om IoT-devices te beveiligen tegen cybersecurity-dreigingen, terwijl we nieuwe workflows creëren die medewerkers productiever maken."

Nieuwe features

De BlackBerry Enterprise Mobile Suite bevat onder meer de volgende nieuwe features:

  • BlackBerry Workspaces Content Connector voor Dropbox: Met deze feature kunnen Workspaces-gebruikers bestanden in Dropbox for Business bekijken, beschermen en beheren.
  • BlackBerry Dynamics op Chromebook: BlackBerry Dynamics is nu ook beschikbaar op Chromebooks. Gebruikers hebben hierdoor toegang tot hun e-mail, kalender, applicaties en intranet, zonder dat ze gebruik hoeven te maken van een VPN-verbinding. Deze feature is vooral een uitkomst voor Bring Your Own Laptop (BYOL) gebruikers, freelancers en voor de vervanging van bedrijfs-tablets.
  • BlackBerry Work met TITUS Data Classification: BlackBerry Work biedt nu de mogelijkheid om bestaande e-mailclassificaties toe te voegen tijdens het opstellen en beantwoorden van e-mailberichten. De mobile client van BlackBerry Work is direct gekoppeld aan het TITUS Data Classification-systeem, wat het beheer van classificaties tijdens het opstellen van een e-mail vereenvoudigd.
  • BlackBerry Work met Azure-RMS bescherming: Gebruikers kunnen Azure-RMS bescherming direct toevoegen, beheren en bekijken vanaf een mobiel apparaat.
  • BlackBerry UEM Corporate Owned Managed Profile (COMP) activatie voor Android Enterprise: COMP is een nieuw type activatie voor Android Enterprise, waarbij gebruikers hun zakelijke en persoonlijke profielen kunnen gebruiken op hun device, terwijl het volledige beheer in handen blijft van de systeembeheerder.
Terug naar nieuws overzicht
Mobility