Epson biedt flexibele printopties met nieuwste 3-in-1 printers

20-06-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Epson biedt flexibele printopties met nieuwste 3-in-1 printers

De nieuwste Expression Home-printers van Epson combineren 3-in-1-functionaliteit met mobiel afdrukken, inclusief dubbelzijdig printen op A4-formaat en een compact ontwerp. De XP-3100- en XP-4100-serie zijn verkrijgbaar vanaf september 2019.

Gerrit Bleeker, Consumer Sales Manager, Epson Nederland, zegt: "Met deze nieuwste printers krijgen consumenten een betaalbare, stijlvolle printer waarmee ze mobiel kunnen printen, met het bijkomend voordeel van dubbelzijdig printen op A4-formaat. Hierdoor kunnen ze de hoeveelheid papier die ze verbruiken met de helft verminderen. Daarbij maken deze modellen standaard gebruik van afzonderlijke inktcartridges, zodat alleen de verbruikte kleur vervangen hoeft te worden."

Alledaags gebruik

Deze 3-in-1 Expression Home-printers zijn ontworpen voor alledaags gebruik en zijn voorzien van een nieuwe gestroomlijnde vormgeving. Dankzij Wi-Fi en de mobiele printapps kunnen gebruikers vanaf iedere locatie printen. Zo maakt de gratis Epson iPrint-app het mogelijk draadloos te printen en scannen vanaf een smart device. Ook kunnen de functies van de printer eenvoudig worden bediend vanaf het LCD-scherm. De XP-3100-serie heeft een scherm van 3,7 cm, terwijl de XP-4100-serie is uitgerust met een groter scherm van 6,1 cm.

De XP-3100-serie en XP-4100-serie zijn verkrijgbaar vanaf september 2019.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware