Wouter Hoeffnagel - 20 juni 2019

Tech Data levert interne opslagoplossingen van Toshiba

Tech Data levert interne opslagoplossingen van Toshiba image

De solution divisie van Tech Data, Global Computing Components (GCC), gaat een pan-Europese overeenkomst aan met Toshiba. Tech Data neemt het volledige portfolio interne harde schijven (HDD) voor clients en bedrijven van Toshiba op in zijn assortiment.

De HDD-producten van Toshiba zijn geoptimaliseerd voor onder meer datacentra, cloud- en serveropslag, bewaking, netwerkopslag en pc's. De overeenkomst houdt onder andere in dat klanten van Tech Data toegang hebben tot de MG08 Enterprise-serie harde schijven van Toshiba, die in de tweede helft van 2019 beschikbaar komt. De MG08-serie heeft een capaciteit van 16 TB en omvat een HDD met de hoogste capaciteit CMT (conventional magnetic recording) die verkrijgbaar is. De MG08-serie is geschikt voor zowel cloud- als conventionele datacentra.

Hugo Graça, Vice-President GCC, Europa bij Tech Data, zegt zich te verheugen klanten te ondersteunen bij het omarmen van de interne opslagoplossingen van Toshiba. Het GCC-team van Tech Data ondersteunt klanten met technische support en een reeks services die toegevoegde waarde bieden in de regio. Klaus Michel, Vice-President Sales bij Toshiba Electronics Europe, wijst op de staat van dienst van Tech Data in de ondersteuning van datacentra. Michel zegt ernaar uit te kijken om samen in de marktvraag naar opslagproducten van Toshiba te voorzien.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!