Wouter Hoeffnagel - 20 juni 2019

Ruckus kondigt nieuwe glasvezeloplossingen voor hotels en IoT-partnerships aan

Ruckus Networks, onderdeel van CommScope, breidt haar portfolio met connectiviteitsoplossingen voor de hospitality-sector uit. Nieuw zijn de ICX 7150-24F glasvezelswitch, de ICX 7150-C08 compacte switch en de Fiber Backpack, die het gebruik van de H510 access point (AP) mogelijk maakt. Daarnaast maakt Ruckus bekend verschillende nieuwe partnerships op het gebied van IoT te hebben gesloten.

De nieuwe producten bieden ondersteuning voor glasvezelaansluitingen op bestaande oplossingen voor hospitality-klanten en andere klanten met meerdere aansluitingen binnen hetzelfde pand. In combinatie met de gestructureerde bekabelingsproducten van CommScope kan het bedrijf hierdoor een totaaloplossing bieden.

Fiber Backpack

Met de nieuwe Fiber Backpack kunnen de Ruckus H510 access points in hotelkamers worden verbonden met de glasvezelbackbone, waarmee glasvezel naar alle hotelruimten wordt gebracht. Het nieuwe product kan worden gecombineerd met de ICS glasvezelswitches van Ruckus, waarmee de Fiber Backpack geschikt is voor een breed scala aan single- of multimode glasvezeltransceivers.

Hotels hebben behoefte aan netwerkoplossingen die meerdere applicaties ondersteunen, lagere kosten en betere betrouwbaarheid bieden en hun investering beschermen. Ruckus speelt hierop in met een reeks nieuwe partnerschappen met leveranciers van IoT-systemen, waaronder ASSA ABLOY Global Solutions, AVSystem, Kontakt.io, Qubercomm, Telkonet en TraknProtect. Via deze partners biedt Ruckus klanten onder meer toegang tot IoT-mogelijkheden voor onder meer de toegang tot en verwarming van kamers, het volgen van hoteleigendommen en bieden van reclame op basis van locatie. Dergelijke oplossingen zijn geïntegreerd in de Ruckus IoT Suite. Deze suite biedt een IoT-dashboard en regel-engine, waarmee met sensoren acties van andere apparaten kunnen worden getriggerd.

'Sneller hotelnetwerk met meer mogelijkheden'

"In de wereld van hospitality is het goed samenwerken van meerdere applicaties en uiteenlopende apparatuur heel belangrijk. Daarmee kunnen hotels plannen voor een toekomst waarin zowel de gasten als het hotel zelf steeds meer bandbreedte gaan gebruiken. Want dat is een enorme belasting voor de huidige hotelnetwerken", zegt Larry Birnbaum, vice president van Global Hospitality en MDU bij Ruckus Networks. "Daarnaast beseffen onze klanten en partners zich hoe waardevol onze glasvezeloplossingen voor hen zijn, want daarmee kunnen ze beschikken over een sneller hotelnetwerk met meer mogelijkheden. Bovendien bieden ze hun medewerkers en activiteiten daarmee veel meer flexibiliteit."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!