Ingram Micro levert producten van Thrustmaster en Hercules

20-06-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Ingram Micro levert producten van Thrustmaster en Hercules

Ingram Micro is distributieovereenkomst aangegaan met Guillemot Corporation voor de levering van de producten van Hercules en Thrustmaster. De producten zijn per direct verkrijgbaar bij Ingram Micro.

Hercules richt zich met zijn producten op de markt van dj-en en muzikaal entertainment. De producten van het bedrijf lopen uiteen van geluidskaarten en hightech mengpanelen. Thrustmaster richt zich op de markt voor videogame-accessoires en creëert producten zoals racesturen, joysticks en accessoires voor gameconsoles.

'Aanvulling op ons assortiment'

"Met de vendor Guillemot halen we twee prachtige nieuwe merken in huis die een echte aanvulling zijn op ons huidige assortiment", aldus Joram Sluijter (foto), Senior Business Unit Manager bij Ingram Micro. "Thrustmaster is marktleider in het gaming segment, een segment waarin Ingram Micro nu echt een speler van formaat is geworden. Thrustmaster is het voorbeeld van het juiste merk met de juiste licenties in de markt van gaming, denk hierbij bijvoorbeeld aan Ferrari."

"Hercules is een mooi merk voor de groeiende groep mensen die zich bezighouden met muziek. Met Hercules kan iemand zich ontwikkelen als dj en het biedt mooie producten tegen zeer redelijke prijzen. Ingram Micro is trots deze nieuwe merken te mogen laten groeien en blij met het vertrouwen dat Guillemot in ons als distributeur heeft."

'Gateway naar nieuwe markten'

Mark Groen, Key Accountmanager Netherlands bij Guillemot, zegt: "Ingram Micro is voor ons de gateway naar nieuwe markten en opportunity’s. Het resellerkanaal verandert snel en ingrijpend, in Ingram Micro zien wij de partner die samen ons dit nieuwe pad bewandelt."

Terug naar nieuws overzicht
Hardware